Strøm fra Vibb: Dette må du vite før du bytter

ANNONSE
Vibb logo

Vibb oppsummert

Vibb er en strømleverandør som tilbyr 2 ulike strømavtaler.

Spotpris
Vibb har også spotprisavtale. Da følger prisen markedet fra time til time. Spotpris er den avtaletypen Forbrukerrådet anbefaler.

Har app

Ja,
Vibb har app til mobil du kan laste ned fra App Store eller Google Play

Gjennomfakturering

Ja,
Vibb har gjennomfakturering, som gjør at du kan få nettleie og strøm på samme faktura. Les mer om gjennomfakturering.

0,- påslag 0,- månedspris og 3 år prisgaranti

Kort oppsummert har Vibb den billigste strømavtalen med spotpris til disse vilkårene. Vibb er dermed et langvarig og trygt valg for deg som bare ønsker en standard spotprisavtale så billig som mulig.

Vibb vs Tibber

Når vi ser på Vibb vs Tibber, har Vibb også blitt en stor utfordrer og et godt alternativ til Tibber. Selv om Tibber troner på toppen av vår sammenligning av strømselskapene med best strøm-app, kom likevel Vibb som en god nummer to.

Sammenligner vi prisene til Vibb vs Tibber kommer de nesten likt ut i månedspris hvis du oppgraderer til Vibb+. Tibber er likevel litt dyrere, med 49 kr i fast månedspris. Vibb kommer uansett best ut prismessig sammenlignet med Tibber, fordi Vibb har 0 øre i påslag mens Tibber har opptil 2,95 øre påslag per kWh. Vibb har også gjennomfakturering, i motsetning til Tibber, som ikke har dette.

Ny aktør i sterk vekst

Selv om Vibb er en relativt ny strømleverandør, har de allerede tatt en solid posisjon i markedet med sterk vekst. Dette er kanskje fordi de ikke bare har svært konkurransedyktige priser, men også et svært godt tjenestetilbud. Med Vibb får du både gjennomfakturering, og en svært god app med blant annet smartlading av elbil og mulighet for sanntidsdata om ditt strømforbruk.

Kåret til billigst på strøm

I tillegg til en rekke gode brukeranmeldelser og omtaler på ulike sammenligningstjenester for strømleverandører, har vi også kåret Vibb til billigst på strøm, av typen svært langvarig spotpris (mer enn 12 mnd prisgaranti).

Hvordan tjener Vibb penger?

Når Vibb har 0 kr i månedsavgift og 0 øre i påslag , hvordan tjener Vibb da penger? Vibb tjener penger på salg av valgfrie tjenester, som hjelper deg å ta kontroll på strømforbruket ditt og reduserer strømregningen. Et eksempel på dette er Vibb+. Her betaler du 39 kr i måneden, og får da ekstra funksjonalitet i appen som smartlading av elbil og mulighet for sanntidsdata av strømforbruket ditt.

Dersom du ikke har behov for noen av de ekstra tjenestene Vibb tilbyr, trenger du ikke bestille disse. Da betaler du kun spotprisen, og har fremdeles oversikt over kundeforholdet ditt i Vibb-appen.

Kundeservice

  • E-post: hei@vibb.no

Se nyhetssaker om Vibb

Besøk nettsiden til Vibb

Hvordan klarer Vibb seg mot andre?

Få flere tilbud og sammenlign Annonselenke

Strømavtaler

Vibb tilbyr disse 2 strømavtalene per april 2024:

Data levert av
Forbrukerrådet logo

Vibb logo

Vibb

Vibb er en strømavtale fra Vibb

0

kr/mnd

0
øre/kWh påslag

Timespot Ingen bindingstid Pris garantert i 36 mnd Betaling på etterskudd

Vibb logo

Vibb plussavtale

Vibb plussavtale er en strømavtale fra Vibb

0

kr/mnd

0
øre/kWh påslag

Plussavtale Ingen bindingstid Pris garantert i 36 mnd Betaling på etterskudd

Usikker på om Vibb er rett for deg?

Det kan være vanskelig å vite hvilke strømleverandør som passer best til deg. Vi har derfor laget flere artikler som samler de beste og samarbeider med ulike tjenester som lar deg sammenligne strømavtaler:

Få flere tilbud og sammenlign
Annonselenke

Sammenlign alle strømavtaler

Topp 5 billigste strømavtaler

Dette er strømselskapene med best strøm-app

Slik unngår du å legge ut for strømstøtten