Personvernerklæring

Behandlingsansvarlig

Beneficial Apps AS med org.nr. 928 046 303 er ansvarlig utvikler og eier av www.hvakosterstrommen.no.

Dersom du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller vurderingene som er gjort, ta kontakt på hei@beneficial.no.

Du kan også lese mer om Beneficial Apps på www.beneficial.no.

Våre prinsipper

Vi tar personvernet ditt på alvor, og etterstreber alltid å bruke færrest mulig sporingsverktøy, for å levere en mest mulig personvernvennlig tjeneste.

Vi må likevel be om ditt samtykke til å godta enkelte informasjonskapsler (cookies) fordi Google AdSense pålegger oss dette.

Verktøyene vi bruker

  • Plausible: I stedet for verktøy som Google Analytics, bruker vi Plausible til enkel personvernvennlig nettsidestatistikk. Plausible samler ingen personopplysninger om deg.
  • Google AdSense: For å levere annonser på nettsiden, brukes Google AdSense. Dette er en viktig inntekstkilde som er med på å finansiere driften av tjenestene på denne nettsiden. Se eget vindu og knapp helt nederst til venstre for mer informasjon og innstillinger for personvern og informasjonskapsler relatert til Google AdSense.

Dine rettigheter

Du kan utøve dine rettigheter ved å sende e-post til hei@beneficial.no. Du har krav på svar uten ugrunnet opphold, og senest innen én måned.

Du har følgende rettigheter:

  • Innsyn i egne opplysninger: Du kan be om en kopi av alle opplysninger vi behandler om deg.
  • Korrigering av personopplysninger: Du kan be oss rette eller supplere opplysninger som er feilaktige eller misvisende.
  • Sletting av personopplysninger: Du kan be om at alle personopplysninger vi har om deg blir slettet.
  • Protestere mot en behandling av personopplysninger: Du har rett til å protestere på vår behandling av opplysninger om deg.
  • Dataportabilitet: Dersom vi behandler opplysninger om deg med grunnlag i samtykke eller en kontrakt, kan du be oss om å overføre opplysninger om deg til deg eller til annen behandlingsansvarlig.

Du har også rett til å klage inn vår behandling av dine personopplysninger til Datatilsynet. Du finner mer informasjon om hvordan du skal gå frem for å klage på www.datatilsynet.no.