Strøm fra Talkmore: Dette må du vite før du bytter

Talkmore logo

Talkmore oppsummert

Kun én spotprisavtale
Talkmore er en strømleverandør som kun tilbyr én spotprisavtale med timeavlesing, som følger strømprisen fra time til time. Dette gjør Talkmore til et enkelt og ryddig valg, og det er oversiktlig for deg som kunde. Spotpris er også den avtaletypen som Forbrukerrådet anbefaler, fordi det er billigst over tid.

Har app

Ja,
Talkmore har app til mobil du kan laste ned fra App Store eller Google Play

Gjennomfakturering

Ja,
Talkmore har gjennomfakturering, som gjør at du kan få nettleie og strøm på samme faktura. Les mer om gjennomfakturering.

Mer enn bare strøm

De fleste kjenner kanskje Talkmore for sine mobilabonnement. Og en fordel med Talkmore, er nettopp at dette er en leverandør som tilbyr mer enn bare strøm. Talkmore tilbyr nemlig også rimelige mobilabonnement til deg og hele familien, i tillegg til rabatt på kjøp av mobiltelefon.

Så om du ønsker å samle mobil og strøm hos samme leverandør til konkurransedyktige priser, kan Talkmore være et svært godt valg av både strøm- og mobilleverandør.

Kommer bra ut i tester

Talkmore er også en strømleverandør som kommer bra ut i våre tester. Den har en god plassering både på vår liste over topp 5 billigste strømavtaler uten påslag og strømselskapene med best strøm-app.

På andre sammenligningstjenester har Talkmore også mange gode omtaler og erfaringer, som tyder på at de har veldig fornøyde kunder. Talkmore har gode tilbakemeldinger fra kundene sine på både kundetilfredshet, kundeservice og brukervennlighet.

Kundeservice

  • E-post:
  • Telefon: 915 09 915

Se nyhetssaker om Talkmore

Besøk nettsiden til Talkmore

Strømavtaler

Talkmore tilbyr denne strømavtalen per mars 2023:

Data levert av
Forbrukerrådet logo

Talkmore Strøm

Talkmore Strøm er en strømavtale fra Talkmore

49

kr/mnd

0
øre/kWh påslag

Timespot Ingen bindingstid Pris garantert i 24 mnd Betaling på etterskudd

Les mer og bestill
Sponset

Usikker på om Talkmore er rett for deg?

Det kan være vanskelig å vite hvilke strømleverandør som passer best til deg. Vi har derfor laget flere artikler som samler de beste og verktøy som lar deg sammenligne alle strømavtaler:

Sammenlign alle strømavtaler

Topp 5 billigste strømavtaler

Dette er strømselskapene med best strøm-app

Slik unngår du å legge ut for strømstøtten